Lær mer om bergenhus viktigste idrettslag

Om oss

Kontakt / alle styrer

Siden inneholder oversikt over: Alliansestyret, styre for Varegg Fotball, styre for klubbhuset (Badstuutvalget), styre for Varegg Fleridrett, kontaktpersoner for orienteringsgruppen, styre for Kvamskoghytten, Gubbelagets styre og Vareggs Vel.

Gubbelaget

Gubbelaget ble stiftet 28. mai 1952, fem år etter hovedlagets sammenslåing av Pallas og Høidekameratene. ”Formålet med gruppen var å danne et kameratslig og sosialt miljø for eldre medlemmer av Idrettslaget Varegg”. Gubbelaget er en egen gruppe uavhengig av hovedlaget, men det er nedfelt i Gubbelagets vedtekter at hvert enkelt medlem også må være medlem i hovedlaget.

Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.

Støtt Varegg

Med din medvirkning, er du med og sikrer fortsatt gode tilbud til barn og ungdom og et spennende A-lag i bydelen. Dette om du er entusiast med hjerte for klubben og bydelen, eller om du er firmarepresentant som finner klubbens aktiviteter og verdier forenlig med bedriftens, og ønsker å bli profilert gjennom disse.

Bli med i Varegglauget

Kameratskap - Respekt - Identitet - Varegg er 100% Bergen
Varegg er, med unntak av flaggskipet Brann, den viktigste og største fotballklubben i Bergen sentrum. Varegg Fotball er i vekst, og vi har en klar ambisjon om å bite fra oss høyere oppe i divisjonssystemet. Klubbens stolte tradisjoner gjør det naturlig. I 2017 spiller A-laget i den nye 3. div, kalt Regionsligaen.

Varegg arkiv

Her finner du: historiske styresammensetninger, Vareggs historie, gamle medlemsblad mm.

Kart