Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus.

Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.

Hovedinntekten vår er en høst/juleutlodning hvor mange av gevinstene er laget av damene selv. Utlodningen arrangeres i oktober/november, og alle ønskes velkommen. Inntektene går uavkortet tilbake til junioravdelingen, Badstuen eller hytten på Kvamskogen. Vi har det veldig kjekt på møtene og praten går som bare kvinner kan. Vi har vin og ostekveld, teaterturer, deltar på jentegangen med påfølgende pizzakveld med noe godt å drikke til. Har også en årlig tur til hytten på Kvamskogen. Ellers prøver vi å ha noe nyttig på møtene som førstehjelp, besøk fra veldedige organisasjoner for å nevne noe.

Andre arbeidsoppgaver er å hjelpe til ved Varegg Cup, Stoltzekleiven Opp, St.Hans eller andre arrangement som klubben i våre hjerter er med på å arrangere.

Vi ønsker stadig å få nye medlemmer, så er du dame og liker å være sammen med andre damer og ha det gøy er du hjertelig velkommen. For mer info ta kontakt med Inger Hovland eller ring 932 95 848