NM Helg i Halden med ny klubbrekord i NM Stafett

Denne uka har mange av løperne våre deltatt på NM-uka i Halden, med NM lang på torsdag, kvalifisering til NM mellom på fredag, NM mellom finaler på lørdag, og NM stafett i dag.
Helgens høydepunkt ble nok på dagens stafett med en sterk 6. plass til brødrene Jarvis Westergård og med dette også ny klubbrekord i NM stafett.

Morten startet sikkert på den ofte hektiske 1.etappen, men etterhvert mistet han kontakt med teten og vekslet som nr. 22, seige 3.46 min bak. Vegard gjorde også sakene sine bra og løpte brødrene opp til 10.pl. Laget ligger nå 6:38 bak. En tøff oppgave venter Håkon da det er mange sterke løpere på siste etappen. Håkon løpte imidlertid forrykende, gjorde et lurt veivalg på et langstrekk og fikk kontakt med noen lag foran seg. Deretter kjempet lure og spurtsterke Håkon seg frem til en knallbra 6.plass og klubbrekord i NM stafett.

Vareggs 2.lag med Per Harald, Slava og Oskar kom inn til 30.pl og premie! Det skal vi være godt fornøyd med. 3.laget, et rent juniorlag med Kristian, Stian og Markus kjempet seg inn til en finfin 57.pl.
I damestafetten løp Christiane, Kårhild og Kristin Varegg inn til en veldig flott 22. plass i D21E.

Kårhild og Morten gjorde det best av Vareggløperne på NM lang, med henholdsvis 20. plass i D19-20E og 21. plass i H21E.
Kristin og Håkon løp kjempebra på NM mellom og klarte henholdsvis 8. plass i D21E og 9. plass i H21E.

Se fullstendige resultater på Eventor.


3 x Jarvis Westergård etter 6 plass og ny klubbrekord (bilde: Slava)

10.09.17