Jubileumsbok Varegg - Stoltzekleiven Opp – 40 bratte år!

JUBILEUMSBOKEN er rett rundt hjørnet! Du kan forhåndsbestille nå!

 
Stoltzekleiven Opp – 40 bratte år! er skrevet, trykket og er nå til innbinding. Boken forventes til Bergen 14.desember, og vi gleder oss stort til at den kan leveres før jul. 
 Dette er en bok med glimt i øyet og en interessant bok for deg som deltaker og Vareggmedlem. Og boken er selvsagt et godt julegavetips! 
 
I boken skildrer forfatteren (Steinar Christensen) kulturen og lagånden i Varegg, hvordan løpet er blitt en suksess, ulike faser og epoker i selve løpet, hvordan merkevaren gradvis er blitt bygget opp, og profilene som har deltatt – både kjendiser, vinnere og andre mer særegne Stoltzeprofiler. Og så krydrer vi selvsagt boken med fun-facts og interessante statistikker for de som liker slikt. I arbeidet har vi opplevd hvor fort gjort det er å glemme viktige hendelser og milepæler så boken har vært en nyttig prosess for å ta vare på vår unike historie rundt arrangementet Stoltzekleiven Opp. Håpet er at gjennom lesning av boken skal vi få tilbakemeldinger på nye historier som vi kan legge ut på landingssiden på www.stoltzen.no.
 
Boken er på 252 sider og godt illustrert med bilder fra 40 bratte år i Stoltzen.
Dersom du ønsker å forhåndsbestille boken kan du trykke på linken under.
 
https://no.surveymonkey.com/r/Jubileumsbok-Varegg-medlemmer  
 
Om du allerede har lagt inn bestilling av boken, vil du selvsagt få boken til Vareggpris.
 
 
Jubileums- og førjulshilsen fra
Owen J. Westergård

07.12.18