Stoltzekleiven opp 2016 - dugnadspåmelding

Hei alle dere med tilknytning til Varegg og Stoltzekleiven Opp, eller andre som ønsker å bidra!

For å kunne gjennomføre arrangementet Stoltzekleiven Opp er vi 100% avhengig av den dugnadsinnsatsen som legges ned av frivillige. Det er mange og store arbeidsoppgaver som skal gjennomføres, og vi er derfor avhengige av å kunne planlegge bemanningen på de ulike postene. 

Vi ønsker derfor at alle benytter seg av dette skjemaet for å gi tilbakemelding om når du har anledning til å hjelpe til. 

I etterkant vil du bli kontaktet av ansvarlig for den funksjonen du settes opp på, eventuelt direkte av mannskapsansvarlig Carl Eilert Macody Lund.

Sett gjerne opp flere dager dersom du har anledning, dette betyr ikke at du vil bli satt opp alle dager.
De to løpsdagene 23. og 24. september er det ekstra trøkk og derfor veldig ønskelig at alle som har anledning kan arbeide fulle dager.

 

Det er spesielt vanskelig å skaffe tilstrekkelig mannskap fredagen, tenk derfor ekstra godt på om du har anledning til å hjelpe til denne dagen.

Vi ønsker at alle personer svarer på skjema individuelt, slik at dersom du representerer flere personer i din hustand, svar gjerne flere ganger.

Skjema fungerer også som påmelding for funksjonærer som ønsker å delta i løpet.

Lenke til skjema:

Påmeldingsskjema

 

Skjemaets url dersom lenke ikke virker:

http://goo.gl/forms/B6RMED1yii

På forhånd en kjempestor takk til alle dem som ønsker å delta på dugnaden. Stoltzen er alltid en stor opplevelse å være med på!
 

Dersom det er spørsmål så send gjerne en epost eller sms til meg!

Mvh
Carl Eilert Macody Lund
callemacody@hotmail.com
92445531

24.04.16