Vareggdag på Gullfjellet og Hovlandsnuten

Lørdag var det to flotte motbakkeløp på menyen. I Sauda var det Hovlandsnuten Opp og lokalt bød Il. Fri på Gullfjellet Opp. Begge steder markerte Vareggløperne seg med bravour.

I Sauda ble det en ny seier til Eli Anne Dvergsdal. Den offensive Vareggløperen gikk i tet fra start, ledet faktisk foran samtlige menn (Torstein, Stian osv) etter 1km. Eli Anne bedyrer at det var ikke hun som sprengåpnet, men guttene som åpnet veldig rolig i varmen. Eli Anne hadde fint driv første 25minuttene, og håpet å kunne ta løyperekorden, men det var alt for varmt i bakkene mot Hovlandsnuten. Hun Begynte å få frysninger og tendenser til dehydrering da det var 2km igjen. Fornuften grep inn og tempoet ble roet ned. Det gikk i cruisefart til mål og til en ny grei seier i norgescupen.

Resultater: http://live.eqtiming.c...

Fra Arnadalen meldes det om full Varegg-dominans i Gullfjellet Opp. Sara-Rebekka Færø Linde tok serien i kvinne-klassen, bare to dager etter stormløpet fra Montana til Skansemyren. Sara virker å være i superform. Stian Angermund-Vik, Thorbjørn Ludvigsen og Jonathan Albon tapetserte pallen for herrene. I tillegg stakk Henrik Angermund av med førstepremien på startnummeret. I tillegg til premiegjengen var det en rekke Vareggløpere som fikk vist både løpsstyrke og godt humør.

Resultater: http://live.eqtiming.c...

Foto: Jim Lilleskare

Foto: Kristoffer Fix Føllesdal

 

09.06.18