Varegg Idrettsskole 2020

NB! Årets idrettsskole er no fulltegnet (koronasituasjonen setter begrensninger). Det vil desverre ikke være mulig å sette seg på venteliste.

Varegg friidrett/orientering inviterer til idrettsskole for barn (årskull 2007-2013). Velkommen til en fin samling i sommerferien på Skansemyren idrettspark.

Målet med idrettsskolen er å introdusere friidrett og orientering til barn og unge på en morsom måte. De vil få prøve seg i de tradisjonelle øvelsene innen friidrett og orientering, samtidig som vi vil vektlegge allsidighet gjennom ballspill og andre idretter. Opplegget vil være tilrettelagt for hver enkelt alder. Tilbudet gjelder både erfarne og nybegynnere som aldri har drevet med friidrett/orientering før. For de eldste prøver vi å få til en god treningsøkt hver dag. I tillegg til at vi introduserer alle i ulike øvelser og lek vil vi bruke noe av tiden til rebusløp og andre aktiviteter. Det blir også en tur på fjellet. Instruktørene som underviser i øvelsene er entusiastiske med idrettserfaring.

Tid: Mandag 22.juni – torsdag 25. juni 2020 (kl 10.00-14.00)

Sted: Skansemyren Idrettsplass

Pris friidrettsskolen: 600 kr. Ved flere søsken 500 kr for neste.

NB! Pga. koronasituasjonen vil det være begrenset med plasser.

Påmelding: LINK

22.06.20