Tur til fjelløp i Pyreneene

Stian og Kristoffer vi ønsker å invitere til fjelløp i de spanske Pyreneene lørdag 3. oktober. Er en fin anleding for bane, gateløpere og andre som er intressert i å teste ut et skikkelig fjelløp/skyrace.

I fjor hadde vi en fin tur til et arrangement som heter Ultra Pirineu. De har distanser fra 19-94km. Vi anbefaler:

I helgen snakket vi med arrangøren av Ultra Pirineu. Han sa at påmelding åpner om noen uker. Så vi bør ikke vente for lenge med å melde oss på.

Meld interesse for å være med forms.gle/tChu3RXF6zn7ZiXL8

Program
Du kan komme når du vil, men vi tenker å ta turen ned på onsdagen før løpet. Vi flyr til Barcelona. Derfra blir det leiebil 1,5 times tid nordover til Berga. På torsdagen tenker vi å ta turen til Pedraforca. Det er et veldig kjent fjell i området. Fredagen tenker vi å sjekke ut deler av løypa til lørdagens løp. Lørdagen går med til løp og hygge, mens vi tenker å reise hjem på søndagen. For de som ønsker en lengre tur, kan noen dager i Barcelona anbefales.

Utgifter

  • Flybilletter til og fra Barcelona
  • Leiebil som vi deler
  • Overnatting. Vi bodde på et rimelig og fint sted i fjor. Vi tenker det samme stedet, eller noe lignende i år. 4400 kr kostet det til sammen i fjor for 4 personer på den lille hytta vi leide i 4 dager.
  • Mat. Vi kjøper inn mat til frokost. Lunsj og middag spiste vi ute i fjor.
  • Startnummer.

Hilsen Kristoffer og Stian

04.02.20