Trygve er klar for New York Marathon

Trygve Andresen og Christina Linde løper begge klassikeren New York Marathon søndag morgen (NY-tid). Trygve er på plass i storbyen. Barten melder at han har det mer enn bra. Arrangøren har tatt godt imot, været er fint og fristelsene i matveien kommer på løpende bånd.

Den systematiske trønderen har holdt igjen på de store dessertene så langt. De venter til etter det lange løpet. Maten for øvrig meldes å være er farlig god. Ingen grunn til å ikke trives i asfalt- og høyblokkjungelen. Til og med rødbetejuicen får new yorkerne til å bli god.

Trygve har løpt to små runder i Central park, og formen virker fin nok, men det er jo alltid spennende. Alle krysser fingrene for at distanseløperen får solid "return on investment". Formen er bygget på fjell og med riktig rytme kan det bli jackpot og et skikkelig skrell.

Christina stiller også godt forberedt. det kribler i kroppen. Hun hadde en liten runde i Vareggland nå i morgentimene fredag og alt virket å være som det skulle. Klokken 16 drar hun med flyet fra Flesland og rekker frem akkurat i tide til å hente startnummer hos den rutinerte og effektive arrangøren.

Vi ønsker Christina og Trygve lykke til!!

Starttidspunktet er søndag kl 0940 New York-tid, tilsvarer vel 1540 i Norge, så Trygve forventes over mål innen 1820 søndag ettermiddag norsk tid.

Live tracking finnes enten på app på telefonen, eller live results her: http://www.tcsnycmarat...

Trygve ønsker alle løpervenner en god helg og lykke til med Blåmansløp og bankett! "Skulle gjerne vært der, dumt det kræsjet. Håper det blir suksess og at dere ikke drukner i regnet før jeg kommer tilbake."


Trygve ved målstreken.


Stemningsbilde fra Central park.


Det glimrende reservoiret midt i Central Park, som har reservert trase for løpende, og hvor både syklister og folk med barnevogn er forbudt.


Stemningsbilde fra en tur i nærområdet ved hotellet (rett ved FN-bygget retning Chrysler building).


Fjellgeitene og alle lokale løpere ønsker Trygve lykke i New York

31.10.14