Til Blåmanen på snøføre

Den andre etappe til Blåmanen fikk snøføre og vintervær. Løperne så ut til å trives under de tøffe forholdene, farten var god og stemningen ypperlig.

Det var vått i Fjellveien, men snøen la seg lang ned i Tippe Tue. I Rundemansveien og ved målgang lå snøen tykk. Rufeste vær og mørke skyer i vest la ingen demper på løpsgleden. Drøye 20 flere løpere til start idag i forhold til på det første løpet. Dermed kom vi 106 fullførende på vinterføre. En storfin gjeng med friskuser!

Kristine Fjellanger var raskeste jente. To sekunder foran Henriette Albon. På tredjeplass kom vinneren av det første løpet, Caroline Christie.

Erland Eldrup var førstemann til Tindevann av løperne fra fellesstarten. 34:21 var raskt på snøføre, og gutten virket neste uberørt. Andreas Polden fulgte drøye to minutter bak. Tredjemann ble Ørjan Nilsen.

Resultater: https://goo.gl/ZLWURZ

Hanne har lagt ut fotokavalkade på Facebook: https://www.facebook.c...

Takk til tilrettelegger Fix Føllesdal, sekretariatsmedarbeiderne - Hege og Bjørn Harald., saft og serveringsgruppen - Elisabeth og Robert, tidtakerne - Frode og Wenche, løypesjefen Stian og fotosjefen Hanne.

Stor takk også til Godt Brød for boller av beste merke! Sist men ikke minst, upåklagelig service fra bileksperten Jæger! Lexus fungerer som en drøm på vinterføre!

Erik var en av de som likte seg idag. Han sa det gikk lett opp Rundemansveien! Virker som han hadde godt driv i Donald Ducken også!

                                                                                                                                        

11.11.17