Strålende terreng NM i Strandebarm

Tungt skydekke, tunge marker og tøffe konkurrenter var det som møtte Vareggs terrengløpere i Strandebarm. Innsats og utbytte gledet.

Unge Erlend Sørheim var først ut. Et stort felt med gutter 15, 16 og 17 år. Det var som alltid hard kamp fra start. Kamp om posisjoner og sporet som kunne gi litt fastere underlag. Erlend fikk kjørt seg, men fikk vist avslutningsvis at han hard trøkk så det holder. To løpere ble passert på oppløpet. 

I et friskt felt med kvinner seniorer og veteraner satte Sara-Rebekka Færø Linde en støkk i det ellers så sindige støtteapparater. Hun gikk til som i Sagbakken, helt uten respekt. I rygg på de aller beste. Christine Revheim-Hansen og Ragnhild Femsteinevik fulgte inspirert på. Sara ble litt susen halvveis ut i sisterunden, men tok seg rutinert inn til flott totalplassering og NM-seier i KV 35-39. Christine og Ragnhild styrte også sterk inn. Christine til sølv i KV 35-39. Mai Watson var også en av friskusene i damefeltet. Mai leverte og skuffer aldri de som vet å verdsette en skarp avslutning.

I seniorherrenes røffe felt ville ikke Halfdan-Emil Færø være noe slakkere enn sin storesøster. Halfdan lå trygt i tetklyngen halvveis ut i førsterunden. Børge Larsson la seg lurt til litt lenger bak i feltet. Halfdan viste imponerede styrke på det vanskelige underlaget og sto distansen. Det gav en storfin 9. plass. Børge fikk dårlig betalt for sitt gode fraspark, men gjennomføringen var sterk og avslutningen strålende.

Kremen på Varegg-kaken kom som resultat av Lars Olaf Haaheims løping i dagens siste heat. Ultraløperen med høydemeter-appetitt i verdensklasse, klarte seg utmerket på flatmark. Han stormet inn til en soleklar seier i MV 40-44.

Vi gratulerer Varegg-løperne med flott terrenginnsats, og takker Kristoffer Føllesdal for transporten (og foto)!

Resultater: http://www.kondis.no/g...

Knakende flott Varegg-kvartett, Mester Sara-Rebekka, sølvvinner Christine, den blide avslutteren og overraskelsen fra Femsteinevik-familien. 

Varegg-trio som taklet den tøffe terrengutfordringen i Strandebarm, unge Erlend, storegutten og sterke Halfdan

Mesteren fra Varegg - Lars Olaf Haaheim

01.04.17