Strålende start på Blåmansløpene

Blåmansløpene 2020 kom igang på beste vis. Fine forhold og horder av spreke løpere. Ypperlig stemning meldes både fra start- og målområdet.

Oskar Røen og Charlotte Watson var dagens to raskeste. Totalt klokket Karl-Mangnus og gjengen inn 155 løper. Imponerende løping i den flotte, men krevende løypen. Traseen innbyr til stor åpningsfart som gjør at løperne nærmest slynges opp i bratthenget mot Sandviksbatteriet og Sandvikseggen. Regnet hadde gjort det bløtt i noen partier og kloppene var glatte som alltid, for de som har det travelt. Stien fra veien over Sandviksfjellet har falt i smak og mye fin spurting inn mot målgangen ved Tindevann. Artig også at feltet denne gangen var krydret med mange blide løpere fra det store utland. Takk til BSI Friluft for engasjert mobilisering!

Resultater: Link

Fotokavalkade finner du her: Link

Her kan du lese reportasjen til Kondis.no: Link

Takk for strålende innsats og god stemning!

Takk til løypevakt, løypemerkere og løyperyddere, Puma, Mats, Bjarne, Anders og Fredrik. Takk til startmannskapene Knut, Pål, Steffen og Micke. Takk til etappens koordinator, Kristoffer. Takk og applaus for mottakelsen i mål, Karl-Magnus, Tore, Judith og Frode. Stor takk også til mannen bak kamera, Bjørn Harald og mannen bak bilen fra Jæger, Freddy.

24.10.20