Strålende åpning på Banekarusellen

Storinnrykk av sterke løpere tok fokuset vekk fra lett regn og en kald trekk. Stemningen var spent og konsentrert i forkant av alle tre heatene. De aller fleste greide å levere bedre enn sine innmeldte signaler.

Et flott spurtoppgjør og tider på 8-tallet i det første heatet slo an tonen. Stian Angermund trakk det lengste strået i kamp med Tage Augustson. Publikum kom opp på tærne og fikk klappet hendene varme. Alle de andre løperne så ut til å la seg inspirere. Etter heat nummer to lå løperne strødd i nordre sving. I heat tre var det en serie tette dueller og brede smil når løperne fikk summet seg. 3000 meter på banen skal kjennes. Flott levert. 14 dager til neste runde! Da har vi 800 meter på programmet.

Resultater: Link

Resultater heat: Link

Foto: Link heat 1 - Link heat 2 - Link heat 3 

Takk til Markus for prima fartsholding i det første heatet. Takk til vår stødige starter og tidtaker Geir. Takk til Kristoffer for tilrettelegging og filming av innkomster. Stor takk også til Karl-Kaloyan for stødig rundeanvisning og bestemt ringing for en runde igjen. Takk og applaus til Foto-Hanne!

04.06.20