Stoltzen - Jubileumssjef eller arbeide med sosiale media?

Vi er allerede i gang med å planlegge 40 års jubiléet i Stoltzen. For å få i havn et godt Stoltzeår hadde det vært storveis å fått noen flere med på laget.  Det er mange store og små oppgaver som en kan være med på. Vi vil spesielt markedsføre to jobber:

Sosiale medier

Sosiale medier er viktig profileringskanal for Stoltzen, både for å informere, men også for å engasjere de mange løperne som synes Stoltzen er spennende å følge med på. Det er 40 års jubileum og vi ønsker å løfte vår jobbing på sosiale medier. 

Utgangspunktet kan være: Publisering av bilder, artikler, løpsinfo, artige påfunn, konkurranser etc. Noe kan en produsere selv, men det er også meningen at vi andre skal bidrag med stoff.

Vi søker derfor 1-2 medlemmer som kan tenke seg å gi sine bidrag i 2018. Jobben kan i stor grad utformes og utføres slik en synes er bra og omfanget skal selvfølgelig tilpasses det en har anledning til. 

Jubileumssjef

Vi har lyst å markere 40 års jubiléet, og vi har mange gode idéer: Kan vi få til kjendiser, medieoppslag, spesielle premier og priser, treningsarrangementer i forkant av løpet? Vi er mange som skal gjøre våre bidrag, men det hadde vært en god avlastning for løpsleder om vi hadde hatt 1-2 personer som fokuserer på jubiléet.

Ta kontakt med løpsleder Owen J. Westergård, e-post: jarvisx4@gmail.com, mob: 90615850

Både vedr disse to jobbene eller at du har lyst å bidra på andre måter.

 

11.03.18