Sterk innsats i sesongåpningen

Gneist dro igang sesongen med 5 kilometer ved Kalandsvannet mandag ettermiddag. Varegg var heldige og fikk invitasjon til å delta med en stor gjeng. Alle viste seg å være invitasjonen verdig med god margin.

Lina Rivedal har vist solid distanseform på internstevner på Skansemyren, senest på 17. mai. Mandag var det ingen som kunne matche Vareggløperen. Lina ledet fra start til mål. Tiden stoppet på 16:59. Et sterkt resultat i sololøp. Kristine Fjellanger, Siren Rosenlund og Thea Knutsen var med og satte farge på kvinne-feltet.

Tage Augustsson, Fredrik Torgersen Lorentz Linde og Bjørn Rusten Lundberg fikk alle fire kjempe mot tøffe konkurrenter. Tage tok et ekstra tak i starten og viste ypperlige henge-egenskaper i avslutningen. Det gav slutt-tiden 15:11. Fredrik åpnet avventende og kom voldsom på den siste halvdelen. 15:23 er i kategoren storfint. Bjørn og Lorentz fikk det tøffere på slutten. Børge Larsson og Anders Sommer løp i et heat som var svekket av endel frafall. Børge måtte stå for regien og dokumenterte solid løpsform med 15:51. Anders gjorde et nytt pers-hopp og landet på 16:12. Veteranene Henrik Angermund og Trygve Andresen fjernet eventuell tvil om at de represterer klasse med 3. og 4. plass i Mix klassen.

Resultater: Link

Stor fotokavalkade fra Kjell K og Arne T: Link

26.05.20