Oppsummering av 2018 - påskjønnelser og priser

Januar betyr betyr at fjoråret må vurderes og dokumenteres. Inntrykk skal føres inn i historieboken, og en ny årsmelding vil ta form. Til temaet hører sterke prestasjoner og bidrag ut over normalen.

Fredagsgjengen har skrevet bok i 2018 om lokale bravader og hva innsats over tid kan resultere i. De erfarne vareggmedlemmene hadde sikkert kunne tenkt seg idrettsgalla og prisutdeling med svung, men guttene som tilhører grunnplanet i norsk idrett, henger sikkert ikke med hode selv om det bare ble juryjobb og pristildeling i år også.

Fra Varegg Fleridretts grundige regelverk og reglement drypper det påskjønnelser til disse utøverne for sterke prestasjoner i 2018:

  • Jon Albon (2018 Skyrunning World Championships - 1. plass Ultra) 
  • Thorbjørn Ludvigsen (2018 Skyrunning World Championships - 2. plass VK)
  • Stian Angermund-Vik (2018 Skyrunning World Championships - 3. plass VK, 3. plass Skyrace og 2. plass sammenlagt)
  • Eli Anne Dvergsdal (NM Motbakkeløp - 1. plass, NM Terrengstafett 3. plass)
  • Christina Ellefsen Hopland (NM Terrengstafett 3. plass)
  • Per-Christian Færøvik Grieg (NM Motbakkeløp - 2. plass junior)
  • Håkon Westergård (NM Sprintorientering - 2. plass)

På taburettene innderst i Badstuen gjøres det ukentlig vurderinger og vektig av den sportslige aktiviteten i Varegg friidretten. Oppsummert har Fredagsgjengen samlet seg om følgende priser:

«Pumaens Pris 2018»:

Tildeles til løpere eller ledere som utmerker seg med sterke bidrag. Premievinnerne skal ha inspirert klubbmiljøet med sportslige prestasjoner, engasjert tilrettelegging og/eller iherdig innsats.

Tildeles i 2018 til: Bertine-Helene Færø og Heidi Ann Bruknapp
Begrunnelse: "Prisvinnerne har imponert med gnistrende etapper i Holmenkollstafetten. I tillegg til å være fremragende i løypen har de vist vei og vært samlende for jentene i friidrettsgruppen. Innsatsen er helt i tråd med Varegg Friidrettens ledetråd, #bedresammen."

«Rolf Hansens hederspris 2018»:

Tildeles til en løper som utmerker seg med sterke bidrag. Premievinnerne skal ha inspirert klubbmiljøet med sportslige prestasjoner, engasjert tilrettelegging og/eller iherdig innsats.

Tildeles i 2018 til: Halfdan-Emil Færø

Begrunnelse: Prisvinneren har imponert med terrengløping i norgestoppen (5. og 8. plass i NM), Vareggs faste representant i Hoved-NM, gnistrende etappe i Holmenkollstafetten, sterk sesongavslutning i NM-halvmaraton.

I tillegg til å være foregangs i terreng, på bane, vei og stafett har Halfdan vist vei og vært samlende for guttene i friidrettsgruppen. Innsatsen er helt i tråd med Varegg Friidrettens ledetråd, #bedresammen.

«Haakon Svendals hederspris 2018»: Tildeles til en løper som utmerker seg med sterke bidrag. Premievinnerne skal ha inspirert klubbmiljøet med sportslige prestasjoner, engasjert tilrettelegging og/eller iherdig innsats.

Tildeles i 2018 til: Henriette Albon

Begrunnelse: Prisvinneren har imponert med gnistrende etappe i Holmenkollstafetten, kløkt og avgjørende innsats i NM terrengløp lang løype, sterk utfordring av pallplass i VM Ultra Skyrunning.

I tillegg til å være foregangs i terreng, på stafett og i krevde distanseløp har Henriette vist vei og vært samlende for jentene og guttene i friidrettsgruppen. Innsatsen er helt i tråd med Varegg Friidrettens ledetråd, #bedresammen.

10.01.19