Ny treningsplan fra uke 12

Vi har passert medio mars. Vi nærmer oss sesongstart, og nå går vi inn i en periode med terrengløp og stafetter. Det medfører litt endring i treningsplanen.

30. og 31. mars blir det en strålende terrenghelg på Skansemyren. Bli med på en skikkelig massemønstring, meld deg på:

Onsdag 3. april arrangeres FRi-stafetten i Arna. Les om Fristafetten.

I tillegg til å legge om treningen vil det også vær mulig å teste seg på stafett-farten i Fjellveien. Første testløp er berammet til mandag 25. mars.

Trening kommende uker - vurdering, hensikt og ansvar

  • God vintertrening må gradvis omstilles til gjøre oss konkurranseklare. Tilpasset trening, terrengløp og stafetter gir gode bidrag som konkurranseforberedelse.
  • Ulike konkurransemål og noe ulikt grunnlag fra grunntreningsperioden tilsier noe mer individuell tilpasning. Vi vil derfor ha en periode med flere treningsplaner (plan for kvalitetsøktene).
  • Arne Tømmernes er hovedansvarlig for koordinering og hjelp med individuelle tilpasninger. Han vil være hovedansvarlig på torsdagstreningene som nå tar Skansemyren som utgangspunkt.
  • Alle planer for treningsøktene skisseres grovt i aktivitetskalenderen. Det er derfor mulig å komponere gode individuelle treningsopplegg om tid og sted ikke skulle passe hver gang.
  • Bertine-Helene Færø, Heidi Ann Bruknapp og Geir Lindberg trekker i trådene for en massiv jentesatsing frem mot Holmenkollstafetten.
  • Halfdan-Emil Færø, Trygve Andresen og Johs Gjesdal vil finsikte og forberede guttene på møte med eliten i Holmenkollstafetten.

 

16.03.19