Helt "konge" på Krohnengen

Onsdag formiddag var det "Nissesprint" på Krohnengen skole. Trivelig stemning og to sugende løyper på "Graven" fikk frem både løpslyst og uomtvistelig talent.

Fredagsgjengen var på pletten da nissen på Krohnengen ba om arrangør-bistand. Høy fart og løpsglede henger høyt for de gamle guttene med ukentlig tilhold i  garderoben i Badstuen. På Krohnengen krydde det av blide løpere som kun fremmet ett krav. Det var at de ville løpe en gang til. Strålende og helt kongelig underholdning!

Takk til innpiskere og engasjerte lærere på Krohnengen! Takk til alle glad-løperne for stor underholdning og håp for rekrutteringen til friidretten og den lokale Fjellgeitbevegelsen!

I etterkant av nissesprinten trakk Fredagsgjengen seg tilbake. Over en enkel lunsj ble sesongen endelig oppsummert. Stoltzeboken ble vurdert, et par stridstema ble diskutert og lagt død, positive tegn i tiden ble løftet høyt og de siste utmerkelsene ble signert. God og entusisastisk involvering Gutter! Stå på - 2019 starter med Fløyenkarusellen, E-cup og KM terrengløp på Skansemyren.

God Jul til små og store nisser!

19.12.18