Moro med Mellomdistanse Motbakkeløp

En ny flott runde med "Mellomdistanse Motbakkeløp" er unnagjort. Gnistrende løping av alt fra rekrutter til veltrente veteraner.

Onsdag ettermiddag var det ypperlige forhold for løping, skarp høstluft og lav kveldsol. Varegg Friidrettens rekruttene møtte frem i hopetall. Fintellingen viser at det var 92 løpere som fullførte årets løp fra Fjellveien til Skansemyren Idrettsplass. En solid ny deltakerrekord.

Friskusene kom i bølger inn på den nye asfalten på Skansemyren. De unge løperne imponerte med både fart og godt humør.

Raskeste løper av alle var Markus Kjærner-Semb. Han hadde finpusset formen med skarpe intervaller i Fjellveien seint tirsdag kveld og med 3:26 var han sekundet raskere enn Halfdan-Emil Færø i 2015. Tiden var 5 sekunder bedre enn Stian Øvergaard Aarvik sin vinnertid i 2014, men antagelig var prestasjonen til Markus noe svakere enn tiden som Marius Vedvik og Odd Anders Grimsbø landet på etter en forrykende duell i 2013 (3:21). Angel, den bulgarske bakkespesialisten, måtte melde pass for Markus. Med 3.48 straffet han imidlertid favoritt-fjellgeiten Henning med ett fattig sekund.

Ikke overraskende var det lørdagens vinner i Stoltzen som var raskeste jente. Eli Anne Dvergsdal løp på 3:56 og sikret seg dermed løyperekord. Ungjenten Selma Eldevik sikret seg andreplassen med sterke 4:15. Trener Bertine-Helene Færø tok tredjeplassen.

Fullstendig resultatoversikt: https://goo.gl/4KqiaX

Fotokavalkaden fra Elisabeth finner du her: https://goo.gl/TTwxne

Stor takk til Haakon, Rolf og Arvid for sikker utførelse av arrangøroppgaver. Elisabeth fortjener også både ros og applaus for servering, tidtakerstøtte og fotografering. Takk også til Tore og Angel for løypemerking!

03.10.18