Mellomdistanse Motbakkeløp

Onsdag 30. september er det motbakkeløp fra "Hesten trenger hvile" til Skansemyren. 

Varegg ønsker å gi løpere på stigende form en ekstra mulighet før høstmørket blir hemmende. Vi er også opptatt av å gi de som ikke fikk alt ut i Stoltzen en anledning til å revansjere seg raskt. Sportslig kan vi også anbefale å delta i konkurranser med kortere varighet. Det er hardt, men absolutt forfriskende. Hovedgrunnen til å arrangere er imidlertid å samle gladløpere til et artig nappetak. Målgang på Skansemyren midt i "Skansemyren Grand Prix" gir også et møte med Vareggs aller yngste løpere. Det er en flott gjeng med friskuser!

Det blir tidenes tredje Vareggmesterskap i mellomdistanse-motbakkeløp. Marius Vedvik var raskeste løper i det første løpet. Ifjor hadde vi et flott oppgkør mellom årets junior europamester Stian Øvergaard Aarvik og mellomdistanse-esset til Gular, Sondre Dingsør.

Eller er du mer fristet av et nappetak med en lokal Fjellgeit? Eller en motstander fra det blide Melkesyre-miljøet?

Uansett motivasjon, så blir det moro! Meld deg på her.

Motbakkeløpet arrangeres onsdag 30. september. Utdeling startnummer og brikker på Skansemyren fra klokken 17.45 løpsdagen.

Intervallstart fra "Hesten trenger hvile". Første løper starter 18.30.00. Løypen følger Sagbakken, Skansemyrsveien og har målgang på Skansemyren Idrettsplass.

Det blir ikke stor ståhei med pokaler og flott premieutdeling. Pumaen vil imidlertid at det deles ut premier til dagens 3 motbakkeglødere. Han hevder å kunne ta de nødvendige vurderingene på øyemål. Vi er spent!

Listen med resultatene fra løpet i 2014 finner du her.

30.09.15