Leken Varegg-lørdag

Lørdag markerte blide Varegg-løpere seg med bravour i Malmø, Oslo og Bergen.

Henriette og Jon Albon var i Malmø og markerte seg igjen sterkt blant eliten i Toughest. Henriette trøblet med et par hinder i starten, men samlet seg mesterlig på runde to. Innsatsen holdt ikke til pallplass denne gangen, men fjerdeplassen er ikke til å kimse av i godt selskap. Jon viste igjen hvorfor utfordrerne blir skjelven når han dukker opp startstreken. Han holder et høyere nivå enn sine konkurrenter og vant med god margin.

Les og se mer fra Malmø: https://www.facebook.c...

Sara-Rebekka Færø Linde brukte lørdagen til sitt favoritt-basketak, Råskinnet. Her bekreftet hun at vilje og løpsstyrke er av godt merke. Sara fikk med seg sølvmedaljen hjem fra hovedstaden.

Kondis.no forteller om raskingen i Råskinnet: http://www.kondis.no/n...

Her hjemme var det Ulriken Opp og åpning av motbakkesesongen. Varegg mønstret en imponerende tropp til starten ved Store Lungegaardsvann. Stian Angermund-Vik og Thorbjørn Th Ludvigsen ledet an i sommervarmen. Et begeistret publikum på toppen kunne se at Stian kontrollerte inn seieren foran formsterke Stian Ø Aarvik. Thorbjørn lot ikke seg true i kampen om tredjeplassen, mens Daniel Instanes viste med 6. plassen av skisesongen begynner å slippe taket. Caroline Christie var som alltid frisk i bratten. I tøfft selskap hadde hun pallplass i sikte, men måtte tilslutt la det tredje trinnet gå til løperen fra Opptur Motbakkeklubb.

Tom Roger Johansen og Trygve Andresen har tekst og bilder fra Ulriken Opp: http://www.kondis.no/s...

I tillegg kan vi melde om gode treningsøkter i Fløysvingene, på Fana Stadion og i Isdalen: https://www.facebook.c...

06.05.17