Kvasshovden Opp 2017 - NM I motbakkeløp

Varegg Fleridrett og John Andersen inviterer til fellestur og innkvartering for Vareggløpere.

Det nærmer seg et av høydepunktene i 2017 for Vareggs mange løpere. Det handler om NM i motbakkeløp som i år er lagt til Kvasshovden opp i idylliske Ulvik i Hardanger. Datoen er lørdag 15. juli.

Vi kommer til å gjenta suksessen fra de siste årene med fellestur og overnatting for alle Vareggløpere som ønsker å være med. Ledelsen i Varegg har som vanlig en raus og gjestfri holdning til denne fellesturen og kommer til å dekke utgifter til overnatting og måltider for Vareggs løpere. Egenandel kan vi denne gangen ikke fastsette før vi vet hvor mange som blir med.

Mange Vareggløpere har allerede meldt sin interesse, men vi foretar nå en forpliktende bestilling i fm innkvartering, og trenger derfor bindende påmelding for turen. Planen for fellesturen er å reise inn fredag 14. juli med retur søndag 16. juli. Kjøretid til Ulvik ca. 2 timer. Vi har forhåndsbestilt mange rom på Hardanger Gjestehus som ligger sentralt i Ulvik. Nærmere informasjon om gjestehuset: http://www.hardangergj...

NB! Vi gjør oppmerksom på at deltakere må selv foreta påmelding til løpet.Det er både konkurranseklasse og trimklasse. Løypen opp til toppen av Kvasshovden er ca. 7.5 km og har en stigning på 1030 meter. Nærmere informasjon om løpet og påmelding: http://kvasshovdenopp.no/

Vi regner med at det er mange Vareggløpere som har store ambisjoner for løpet. Det er erfaringsmessig gode tradisjoner - og gode prestasjoner for Vareggløpere i NM i motbakkeløp.

Påmelding for innkvartering: https://docs.google.co...

Seniorløper John Andersen har påtatt seg å organisere fellesturen/innkvartering. Spørsmål i den forbindelse kan rettes til ham på e-post johnaandersen44@gmail.com eller mobil: 90794113.

Vi ser frem til arrangementet i Ulvik og en stor og flott gjeng med Vareggløpere!

15.07.17