Kom deg ut dagen!

Varegg er medspiller når Bergen og Hordaland Turlag arrangerer "Kom deg ut - dagen" ved Skomakerdiket førstkommende søndag.

Kom og lek med oss på Byfjellsdagen - Her bugner det av smaksprøver på en rekke flotte friluftsaktiviteter! Dagen arrangeres i forbindelse med den nasjonale KOM DEG UT - DAGEN og starten på Friluftslivets uke. En dag spekket med aktiviter, lek og kos: hyggelig kanopadling, utfordrende edderkoppnett, kul regnskogquis, koselig hest og kjærre, spenstig kajakkpadling, lærerik diktverksted og lekne folk fra Vilvite som lager IS :) og mye, mye mer moro for hele familien - kom og bli med! I samspill med andre friluftsorganisasjoner inviterer vi byens befolkning til en aktivitetsdag for barn og barnefamilier ved Skomakerdiket.

Her legges alt til rette for en leken søndag, med fokus på utforsking og samhold. De enkle naturgledene ligger tilgjengelig i nærmiljøet.

Aktiviteter ved Skomakerdiket kl. 11 - 15: Masse morro, god stemmning og bålkos. Oppmøtested: Skomakerdiket

Arrangementet starter: Kl. 11.00 Reise: Gratis reise opp med Fløibanen mellom kl. 8 og kl. 11

Hjemreise: Arrangementet avsluttes kl 15.00.

Mat: Ta med mat som kan grilles, hjemmespikka spidd og drikke.

Utstyr: Vi kler oss etter været, og en dag ute i det fri. Husk at ull holder på varmen selv når det blir vått. Ta med en ekstra i sekken.

Pris: Arrangementet er gratis og åpent for alle!

06.09.15