Knallstart på Fløyenkarusellen 2020

Flott fremmøte og den velkjente god-stemningen da løperne samlet seg til det første av fem løp fra Fjellveien til Fløyen. Bart fra start til mål, men været var vått og vinden var hard med løperne.

Håkon og Rolf talte til drøye 90 løpere på start. Litt over 50 valgte å starte fleksibelt, men resten samlet seg i fellestarten klokken 18:40. Veldig gledelig at det dukket opp en god gjeng av Vareggs flotte friidrettsrekrutter!

Unge Thea Knutsen viste raskt ryggen til sine mer erfarne utfordrere. Thea noterte seg for imponerende 12:46 i debutløpet. Elisabeth Haug og Caroline Christie var de som fulgte best på med henholdsvis 13:30 og 13:45.

Thorbjørn Ludvigsen var den aller raskeste. Han løp på sterke 10:09. Det sto til seier med god margin. Robert Hisdal tok andreplassen på 10:56 etter en stygg feilvurdering i starten. Den erfarne karusell-løperen er vant å ta teten fra start, men idag ble det en røff strategi når han oppdaget Thorbjørn oppe ved Sagen. Andre Aasen knep tredjeplassen med 11:40.

Resultater: Link

Fløyenkarusell-statistikken: Link

Foto på Facebook: Link

Takk for en flott start på årets Fløyenkarusell.

Takk til Løype-Lars, Foto-Hanne og starterne Rolf og Haakon. Stor takk til brikkespesialisten Vibeke for hjelp med resultatservicen i Badstuen.

15.01.20