Hvitt Andersens Adventløp

Det kom en snøbyge inn over Vareggland rett før løperne fikk startsignalet for årets Andersens Adventløp. Dermed ble det hvitt underlag og kamuflert løypemerking. Gladløpere av godt merke lot seg ikke sette ut av sceneskiftet rett før start og leverte gnistrende løping på glatt underlag.

Blide Eli Anne Dvergsdal tok seg ikke tid til å reklamere for "Bergens råeste" og viste raskt ryggen til evigunge Elise Orten fra Fri. Med 20:32 skrellet Eli Anne kraftig av den gamle løyperekorden som bare var ett år gammel. Christina Linde fra arrangørklubben gledet tidtakerne med tredjeplass og en spennende innspurt.

Swiad Worms var den raskeste av guttene med 19.09. Han støtet ned Jonas Gjesdal i stikkveien fra Fjellveien til Ole Irgens vei. Kraftfull løping videre til Skansemyren gjorde at unggutten ikke kom på skuddhold. Bak de to treningskameratene kom allrounderen Trygve Andresen.

Arrangørene med Øystein Brun og Kåre Puma Bjertnæs takker de knappe 30 løperne for et flotte dueller og et hyggelig innslag i adventstiden.

Mer tekst og et stort utvalg bilder fra Hanne Liland finner du her: https://www.facebook.c...


Strålende blid etter løyperekord i Andersens Adventløp

13.12.14