Herlig innsats i Holmenkollstafetten

Begge Varegglagene viste stor løpsstyrke i Holmenkollstafettens eliteklasser. Damene gjorde kampen om pallplass dramatisk helt til Bislett. Mennene viste høy moral og holdt hodet høyt i alle duellene.

Lørdagen 13. mai var en flott Vareggdag i Hovedstaden. Jentene løp inn til en knallsterk 4. plass i kvinner elite. Det var 9. sekunder for seint til en plass på pallen. Laget foran var celebert besatt med norske skistjerner. Varegglaget løp 1 minutt og 20 sekunder raskere enn tidligere bestenotering. Analytikerne på bakrommet har regnet seg frem til at 8 av jentene satte vareggrekorder på sine etapper. Lagets løpstid var også bedre enn summen av samtlige tidligere beste etappetider. Formidabelt og gledelig.

Guttene anført av en strålende opplagt Halfdan-Emil Færø og med flere skarpe nykommere, var 4 sekunder raskere enn ifjor. Fasiten viser 13. plass i menn elite etter knallhard kamp gjennom samtlige 15 etapper. Det var bare en løper som løp den samme etappen som han gjorde ifjor. Vi hadde seks debutanter. Tre av løperne satte nye etapperekorder og en maktet å tangere tidligere bestenotering. En løper fikk strekk i hamstringen, men greide å flytte beina de gjenstående 1000 meterene. Imponerende og inspirerende!