Gøyal, men glatt finale

Finaledagen i Blåmansløpene 2019 fikk sol og skarp luft, men også mange glatte partier fra Fløyen og videre til målgang. Det var 97 løpere på den tredje etappen.

Løperne var godt skodd og så ut til å trives i den til tider tekniske løypen. Oskar Røen viste både løpsstyrke og godt fotarbeid. O-løperen dro til fra start og vant komfortabelt. Ringrevene Ørjan Nilsen og Trygve Buanes fulgte tettest på av forfølgerne.

I kvinneklassen var Charlotte Watson tilbake på vinnersporet. BSI Friluft som stilte med en imponerende gjeng, mønstret resten av løperne på pallen. Ronya Solberg entret målgangen 53 sekunder før Klaire Rhodes.

Begge vinnerne løp uten pigger, mens lyden av feltet som la avgårde fra start tydet på at brorparten av løperne hadde valgt pigger. Det meldes også om at sko-bytte varianten ble brukt.

Vi takker alle løperne for tre hyggelige møter over temaet fra Fjellveien til Blåmanen. Lykke til videre. I desember byr Varegg på Andersens Adventløp og Romjulsløpet - Jansens Jaktstart.

Takk til årets primus motor i arrangørkorpset, Karl-Magnus Tobiassen. Takk til dagens løypemerkere Stian og Bjarne. Takk til serveringssjef Robert og målgangspersonalet Frode og Torunn. Den raske ryddegjengen besto av Tore og Bjørn Harald. Takk til fotokoordinator Jan-Tore og hjelperne Linda og Stian.

Resultater: http://blaamanen.no/resultater/BL0319/COURSE.HTM

Flere fyldige album med bilder på Facebook: https://www.facebook.com/Blamanslopene/

16.11.19