Forrykende finale i Fløyenkarusellen

Tro mot tradisjoner gnistret det av løperne i finalen av Fløyenkarusellen. At løpet ble arrangert helt utenom den vanlige karusell-sesong og at koronareglementet tok pølsefesten av plakaten, så ikke ut til å vippe løperne av pinnen.

En god gjeng startet individuelt og tre av de fire puljestartene var fulltegnet. En litt tam sol og kald vind dempet ikke den gode stemningen etter målgang. En flott ettermiddag på Fløyen.

Thea C Knutsen tok sin femte strake seier. Ungjenten fikk den flotte tiden 12:24. Denne gangen var det ytterligere to kvinneløpere under 13-minutter. Caroline Christie noterte seg for 12:48, mens Ronya Reitan Solberg smilte til 12:59. Bak disse tre var det strålende sterk løping.

I den siste puljen ble det utkjempet knallharde oppgjør i herreklassen. Jens Dybvik gikk hard fra start og sto imot utfordrerne. Seier og 10:30 så ut til å smake. Asbjørn Nordrum og Andre Aasen tok de siste to pallplassene med 10:51 og 10:55. På 11-tallet kom løperne tett som haggel.

Resultater: Link

Fotoreportasje på Facebook.

Takk til alle løperne for en fin karusell-sesong og en forrykende finale.

Takk til våre rutinerte og presise startere Haakon, Rolf og Karl-Magnus. Takk til Foto-Hanne. Takk også til Yngvild og Lars for robust resultatansvar. Løype-Lars var også ansvarlig for løypemerkingen. Takk til Godt Brød og Wenche for finale-bollene!

27.05.20