Fløyenkarusell på snøføre

Det ble en fin vinterkveld på tampen av Januar. Ake-entusiaster dominerte alle nedfarter fra Fløyen, og de gjorde det litt ekstra spennende for løperne. Værbildet var opplett, rundt null grader og snøføre fra start til mål.

I kvinneklassen var det HSI i front. Elisabeth Haug vant på sterke 14:15. Klubbvenninene Astrid Olavsdottir og Kimberley Hatfield fulgte på plassene bak. Hadde det ikke vært for en opplagt Anne Linn Seter fra arrangørklubben, så hadde Solveig Vannes sørget for fire HSI-ere på toppen av listen. Av dagens 54 løpere var 30 i kvinneklassen.

Fløyenkarusell-debutanten Robert Hisdal var dagens raskeste. Han fikk notert 11:43. Vinneren fra sist, Helge Simmenes, stemplet inn på 12:03. Veteranmesteren Ørjan Nilsen løp opp på 12:58 og passet på at den bulgarske bjørnen Angel Kalchev må trene litt mer før han får smaken av pallplass.

Resultater finner du her: http://blaamanen.no/re...

Bilder fra kveldens løp: https://www.facebook.c...

Takk til alle løperne for en ny artig runde med løp fra Fjellveien til Fløyen.

Stor takk til Løype-Lars og gamleguttene Svein og Rolf J i starten. Ekstra takk til den strålende trioen i sekretariatet Åshild, Elisabeth og Mattis. Krysta må få både takk og applaus for at hun greide kombinasjonen å løpe og fotografere.

30.01.19