Flott første etappe til Blåmanen

Første etappe opp til Blåmanen gikk akkurat som ønsket. Med mildvær og uten de fryktete regnbygene, fikk løperne en fin reise i den tøffe traseen.

Løperne som vi tidligere har erfart er av den offensive typen, så ut til å ikke ha latt seg skremme av dystre værmeldinger. Mesteparten av det meldte regnværet holdt seg unna og smilene var på plass både hos løpere og arrangør. 41 løpere valgte å løpe med individuell fleksistart, mens det sto igjen en stor kjerne kvart over tolv til fellestarten. Thorbjørn Ludvigsen som vant Galdane rundt i går, løp kontrollert opp til seier. Thorbjørn holder formene ved like til den planlagte turen over Folgefonna neste helg (les: http://www.thomasander...)

Bak Thorbjørn kom en annen tøffing. Erlend Moster Knudsen løp 10 kilometer terrengløp på Stend lørdag. Han slet med å komme seg opp av sengen søndag morgen, men var seig som få i motene opp mot Blåmanen. Bak Erlen fulgte en annen terrengløper, Lars Olaf Haaheim, også han fra arrangørklubben Varegg.

I dameklassen var det igjen ingenting å gjøre med Eli Anne Dvergsdal. Eli Anne som også var i terrengløypene på Stend lørdag bekreftet at bakkeformen holder. Astrid Olavsdottir fikk brukt kjempekreftene og sikret seg andreplassen før arrangørfavoritten Caroline Christie.

Husk å melde deg på høstens store løpefest lørdag 1. november. Blåmansbanketten. Festen var en stor suksess i fjor, og vi håper på å toppe dette i år. For at vi skal få bestilt riktig mengde mat, er det viktig at vi får inn påmeldngen nå. Skjema for påmelding: https://docs.google.co...

Flere bilder og tekst finner du hos Kondis.no: http://www.kondis.no/t...


Gjengen samlet for fellesstart i Fjellveien


Trioen som var raskest til Båmanen


Astid, Eli Anne og Caroline

Resultater - klassevis (trykk på

Resultalister - kvinner og menn (trykk på

19.10.14