Fløyenkarusellen - sur vind sinket løperne

Fløyenkarusellen baserer ikke sin popularitet på flat trase, snøfrie løyper og medvind. På det tredje løpet var det i tillegg til motbakkene godt med snø, stykkevis glatt og en sur sønnavind.

Tidene viste med et par oppsiktsvekkende untak tilbakegang fra løp nummer to. Løperne var imidlertid fortsatt blide etter returen fra Fløyen. Treningseffekten hadde vært god, nappetakene oppfriskende og fokus var flyttet til de to siste løpene 7. og 21. mars. 

Den lokale løperdronningen Nancy Sommer var raskeste jente. Vinnertiden ble denne gangen 15:46. De to nærmeste konkurrentene til Nancy var Vilde Melsom og Juni Eldrup.

Espen Roll Karlsen passer godt på førsteplassen i gutteklassen. Gneistløperen ble denne gangen klokket inn på 11:51. Ørjan Nilsen fra arrangørklubben kom nærmest Espen med 12:21. Knut Saksvik har lagt sin elsk på tredjeplassen og tok den med 12:27.

Fullstendig resultatoversikt: http://blaamanen.no/re...

Hanne Lilands bildeserie finner du her: https://www.facebook.c...

Mye omtalte Kasper Valestrand ble denne gangen lurt litt av at fotografen sto litt lenger nede i løypen. Bildene ble derfor ikke så dramatiske som Kasper hadde tenkt seg. Han lover som alltid å komme sterkt ved neste anledning.

Takk til alle løperne for stor innsats og munterhet!

Stor takk til Løype-Lars, våre blide og presise medarbeidere i sekretariatet, Elisabeth og Linda, vetranstarterne Haakon og Rolf, foto-funnet Hanne og bakmannen Fix Føllesdal.

14.02.18