Fløyenkarusell - tett og trivelig

En dag med vekslende vær tok ikke trøkket av karusell-løperne. Resultatlisten viser at det var tette dueller og svært mye god løping i den tredje runden i Fløyenkarusellen.

Thea Knutsen kontrollerte fronten i kvinnefeltet for tredje løp på rad. Ungjenten løp denne gangen på sterke 12:39. Caroline Christie med 13:31 var den som fulgte tettest på. Jill Terserus suste opp fra fleksibel start til 14:54 og tredjeplass totalt. Heidi Espedal, primus motor for Løvstien parkrun debuterte med tredjeplass i fellesstarten på 15:08.

Brunjel Berland fra Askøy debuterte med 11:14 og seier. Kristoff kapret andreplassen med 11:19. Han hadde idag fleksibel start for å rekke andre gjøremål. Karusell-veteranene Helge Simmenes og Trygve Andresen var de som fulgte best på med 11:30 og 11:36. Bak disse var det flere uhyre tette oppgjør.

Resultater fra dagens løp: Link

Fløyenkarusellen statistikk: Link

På Facbook finner du en rikholdig fotokavalkade fra dagens løp: Link

Takk til alle løperne for den sterke underholdningen.

Takk til Løype-Lars og hans gode hjelper i målområdet, John. Takk til Rolf og Haakon for håndtering av nye startrutiner. Takk til Yngvild og Linda for koronafri håndtering av brikker. 

Velkommen til finalen i Fløyenkarusellen onsdag 25. mars. Frem til finalen er det bare å stå på!

Foto: John Nova York

11.03.20