Eli Anne norgesmester

Lørdag var det NM-motbakkeløp i Nissedal. En liten Vareggtropp gjorde det skarpt og kunne juble for norgesmester Eli Anne.

Eli Anne Dvergsdal taklet tropevarmen i Telemark og sikret seg et suverent NM-gull. Eli Anne hadde ladet opp til løpet med en varm utgave av Bergens Råeste torsdag. Den offensive vareggløperen åpnet hardt og fikk tidlig luke og kontroll på konkurrentene. Istedet for å bare kontrollere flyttet hun fokus mot løyperekord og holdt et skremmende høyt tempo til langt opp i løypen. Med en kilometer igjen til mål tok varmen grep, kaldsvette og kribling meldte seg, og Eli Anne måtte roe seg litt ned. Løyperekorden til Heidi Weng fikk leve. Eli Anne kunne ivrig notere en ny seier og tittel som norgesmester 2018 før hun begynte å snakke om Hovlandsnuten Opp i Sauda førstkommende helg.

Per-Christian Grieg var 8. beste løper totalt. Vi var lenge overbevist om at det ville stå seg til tittel som junior norgesmester. Det viste seg å ikke holde. Vinneren av løpet Stian Øvergaard Aarvik er siste års junior og fikk juniorgullet istedet for seniorgullet. Dermed ble det sølv til Per-Christian. Erlend Sørheim var den som fikk det tyngst i varmen. Likevel sterk løping som holdt til 28. plass totalt og 11. plass i juniorklassen.

Vi gratulerer gjengen med flott innsats!

Resultater: https://events.racetra...

02.06.18