Dag med spredt fremrykking

Lørdag var det arrangement ikke bare i Starndebarm og på Hammermarken, men også i Dale, Rjukan, Marifjøra og mellom Fløyen og Knarvik.

Daledagene bød på Bergsdalen Opp. Her var Varegg godt representert ved Eli Anne Dvergsdal, Nina Toskedal og Ove Bertelsen. Eli Anne forlenget sin nå etterhvert lange rekke med førsteplasser.

Resultater fra tidtakerne ved Storefossen: http://live.eqtiming.c...

Viking Challenge er et flott motbakkeløp fra Rjukan til Gaustadtoppen. Thorbjørn Thorsen Ludvigsen var Vareggs mann i Telemark. Han viste styrke i tøff konkurranse, og fasiten viser en sterk andreplass med tiden 1:31:56.

Resultater: http://live.eqtiming.c...

I Mariefjøra var det Molden Opp. Et flott løp som byr på spektakulær utsikt etter målgang. Hanne Liland var i strålende form på tampen av en uke spekket med løp. Serien med gjennomkjøringer må ha virket. I Sogn ristet hun av konkurrentene og tok en flott seier i klasse K45-49. Bjørn Harald Bongom gjorde også en fin figur med tredjeplass i klasse M50-54.

Resultater: http://www.moldenopp.n...

I Bergen Fjord Tour var det overraskende nok Dag Haugland som viste vei for Vareggtroppen. Løypen hadde start på Fløyen og målgang ved Knarvik Senter. Seks Vareggløper ble klokket inn i Knarvik etter å ha fulgt en traseen som må være et friskt alternativ til den omstridte bilveien Nordhordaland.

Resultater: http://live.eqtiming.c...

Fotominne fra Molden

16.06.18