Blåmansløpene - etappe 1

Det første av tre løp til Blåmanen går lørdag 24. oktober!

Tro mot gode tradisjoner satser vi på tre løp til Blåmanen også i 2020. Alle løpene har start i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Løpene følger vei og sti til målgang på Blåmanen ved Tindevann. Løpsleder Stian Angermund har tatt mål av seg til å gi løperne erfaring med tre flotte løype-varianter.

Det første løpet har mest sti og gir løperne den tøffeste dosen med stigning. Løype to tar seg til Blåmanen på vei og i lysløype og kan derfor betegnes som den mest ideelle for lettbeinte løpere. Finalen er en fin miks. Her åpnes ballet på vei. Rundt halvveis er det over på det noe kan karakterisere som krevende stiløping – både stigning og partier som innbyr til stor fart. Se detaljert beskrivelse av hver enkelt løype.
På alle tre løpene kan deltakerne velge mellom enkelstart eller fellesstart. Enkelstarten åpner klokken 11:00, en time før hovedstarten/fellesstarten. Du velger selv når du ønsker å starte i tidsintervallet frem til fellesstarten (12:00:00). Antallet i fellesstarten må følge gjeldende smittevernregler. Det kan derfor bli puljestarter (12:00:00, 12:05:00, 12:10:00,..). På grunn av smal trase fra Fjellveien til Sandviksfløyen vil de antatt raskeste starte først. Mål stenger en time etter hovedstarten.
Det er alltid god stemning på Blåmansløpene. Det regner vi med det blir i år også.

Påmelding: Link

Oversikt over påmeldte: Link

Mer informasjon om løpene til Blåmanen: Blaamanen.no

24.10.20