Banekarusell i varmt sommervær

Torsdag var det den fjerde runden av årets Skansemyren Banekarusell. Arrangørene bød på både 3000 og 5000 meter. Været var uvanlig varmt, for publikum var vinden svalende, mens løperne omtalte forholdene som tunge.

Flott påmelding krevde gjennomføring med to heat. Første heat var en kombinasjon av 3000 og 5000 meter. Finalen var en ren 5000 meter.

Jonas Gjesdal åpnet karusellen med imponerte med 8.57 på 3000 meter. Fartsholder Markus Kjærner-Semb leverte som lovet. Av 5000-meter løperne var Anders Mjåtveit den skarpeste. Anders viste stor styrke på de siste to rundene. Hadde han startet stormløpet litt tidligere hadde han nok greid å nå 16-tallet. 17:05 er imidlertid solid. Magnus Kallager jobbet godt og kapret andreplassen foran veteran-esset Eivind Hermansen.

I heat to var det John Woods som tok regien. Han fikk det tungt på de siste fem rundene, men greide å stå imot den sterke offensiven til Henning Langedal. Anne-Mette Juuhl viste igjen stødig baneløping og var dagens raskeste jente. Tiden ble 18:58.

Resultater: LINK

Skansemyren Banekarusell statistikk: LINK

Takk til alle løperne for ypperlig underholdning og enda en dag med god stemning på Skansemyren.

Takk og applaus for våre stødige arrangører Geir, Arturas, Kristoffer, Hanne og Bjørn Harald!

Hanne byr på fotokavalkade på Facebook: LINK

01.07.21