80 kilometer i Oslo

Lørdag løp to tapre Vareggløpere den lengste distansen i Ecotrail. I tillegg til distansen var varmen en ekstra utfordring.

Vi har fått en inside-rapport fra Christina Linde: «Jeg hadde en plan for gjennomføringen som ble gjennomtenkt mange uker før løpet. Men med den varmen som slo mot Josué og meg da vi stod på startstreken måtte jeg bare innse at tiden var ikke viktig i dag, men å ta vare på helsen. Josué var veldig snill og løp med meg frem til første vannstasjon på 14,3 km, men dan bare smilte han og løp fra meg. Jeg så han aldri igjen. Tore var supporten min hele dagen på de offisielle vann-/matstasjonene, og uten han ville jeg hatt et helt annet løp - han bar den ekstra maten jeg trengte underveis og sørget for cola’en jeg trengte så grådig, når ikke arrangøren hadde det. Og ikke minst var hans smilende fjes og varme klemmer gull verdt! Så selv om jeg var ferdig i beina etter den lange vanskelige stykke langs Lysakerelven mot den siste 10km, og måtte veksle mellom og gå og løpe på flat asfalt, gikk det ett skritt om gangenhele dagen og jeg kom i mål! Fremdeles dehydrert skal jeg nok ta det helt med ro i dag, og jeg og Tore skal ta turen over fjellet tilbake til kjære Bergen».

Josué Quilliou fullførte også de drøye 80 kilometrene i fin stil på 9:50:56. Fredrik Torgersen nøyde seg med 21 kilimeter. Han var den tredje raskeste i denne løypen.

Resultater: http://live.eqtiming.c...

 

27.05.18