2 x Everesting i Stoltzekleiven - utsatt

Thorbjørn Thorsen Ludvigsen melder at onsdagens dobbel "Everesting" i Stoltzen er utsatt til et godværsdøgn i uke 24..

“FIENDISHLY SIMPLE, YET BRUTALLY HARD. EVERESTING IS THE MOST DIFFICULT CLIMBING CHALLENGE IN THE WORLD.” 

"The concept of Everesting is fiendishly simple: Pick any hill, anywhere in the world and complete repeats of it in a single activity until you climb 8,848m – the equivalent height of Mt Everest. Complete the challenge on a bike, on foot, or online, and you’ll find your name in the Hall of Fame, alongside the best climbers in the world."

Thorbjørn skal altså gå for å doble denne utfordringen. Det er ikke mange ukene siden han viste sine fenomenale utholdenhets-egenskaper opp og ned Ulriken. Nå er arenaen det bratthenget han i 2015 gjorde det ingen dengang trodde var mulig, nemlig løpe opp Stoltzen på under 8-minutter. Nå er utfordringen i en annen dimensjon av utenkelighetsskalaen. Vi kan ikke annet enn å krysse fingrene og ønske lykke til!

Vi oppfordrer alle som skal i Stoltzen onsdag og natt til torsdag om å støtte Thorbjørn med smil og tommelen opp. Det er også viktig at vi ikke lar oss rive sånn med av godt vær og store utfordringer at vi glemmer hovedreglene for godt smittevern. Stå på, men med omtanke for de du møter på din vei!

Foto: Stoltzen.no / Jan K

 

01.06.20