14 maratonløp i 2014

Stein Henrik Olaussen har fullført årets maratonplan. Hardhausen fra Sophus Phils gate har kjempet hardt det siste kvartalet for å levere en virkelig maratonbragd.

Fra finaleløpet har han følgende å melde: "Det var et usedvanlig sterkt felt på fulldistansen (8 stk. løp på sub3!), så jeg parkerte raskt ambisjonene om pallplass. Etter 6km måtte jeg stoppe for å brekke meg (muligens pga. fredagens julebord), men ved passering halv var jeg godt i rute til sub3. Deretter ble det raskt tyngre og attpåtil gikk gps-klokka tom for batteri, så jeg bestemte meg for å fokusere på å komme meg gjennom. Ved siste vending møtte jeg kjernekaren Håvard Austevoll, som også hadde fått det tungt. Han stoppa opp og venta på meg, og så løp vi sammen de siste 10 km, og fikk da en enormt mye hyggeligere avslutning på turen enn det ellers kunne blitt. Vi fullførte på 3:09:41, etter å ha blitt passert av både Kristin Husby og Tore Klanderud (som sikra seg en solid ny pers!). Deretter ble det feiring i gymsalen, med kaffe, vafler og spesialbakt kake for anledningen.

Nå er jeg endelig ferdig med årets løpemål! 14 maraton på ett år, med mediantid på 2:59:36. De siste 8 på bare 14 uker. Det har vært slitsomt og litt stressende mot slutten, men det har vært mye moro og jeg er enormt fornøyd med å ha klart målet. Neste år blir det færre og bedre løp i stedet!"

Vi gratulerer Stein Henrik og er spent på fortsettelsen!

07.12.14