Vareggløpere til junior NM

Denne helgen arrangerer Fredrikstad Idrettsforening mesterskap på Lisleby Stadion. Varegg har to løpere som er kvalifisert for mesterskapet.

Unge og lovende Christina Ellefsen Hopland deltar for første gang i juniorenes mesterskap. Christina skal løpe 3000 meter finale allerede fredag. Reiseleder Wenche Gjesdal har studert startlisten. Den inneholder en rekke løpere som har dokumentert stor kapasitet. Om alle stiller til start er heller tvilsomt. Uansett får Christina prøvd seg mot løpere som satser på å markere seg også internasjonalt denne sesongen. Absolutt inspirerende og spennende for vareggløperen som så langt har likt seg best på landeveien. Rapportene fra Myrkdalen tyder på at grunnlaget er solid. To baneøkter i inngangen mot mesterskapet har indikert at det er bare å slippe seg løs på mesterskapsarenaen.

Jonas Gjesdal står på startlisten til forsøk/semifinaler både på 800- og1500 meter. Det innebærer to distanser fredag og mulige finaler lørdag (1500) og søndag (800). Jonas rapporteres å være i godt slag, og med erfaring fra tidligere mesterskap burde han være kapabel til å takle vanskeligheter i røverheat. Etter UM deltakelsen i Fredrikstad i 2011, er han også kjent med at vindforholdene kan påvirke løpsoppleggene på stadionanlegget i plankebyen. 

Mer informasjon om mesterskapet finner du hos arrangøren.

alt

2014-08-07 19:49:16