Tveitafjellet Opp - tvillingtrussel

Hanne Liland kan fortelle om et trivelig motbakkeoppgjør på Osterøy søndag. Hanne og Henrik løp begge opp til flotte andreplasser.

Driftige arrangører i Mjøsdalen Il. kunne by på fine og tørre løyper i år. Thorbjørn Ludvigsen vant på ny løyperekord foran Vareggs Henrik Angermund og maratonløperen Sondre Øvre-Helland. I dameklassen vant Hilde Aasheim foran Hanne Liland og et tvillingpar på 10 år (!) fra Mjøsdalen.

Hanne selv hadde den spesielle opplevelsen å bli jaget av to pittesmå jenter. Hun tok de igjen halvveis, og trodde de ville trøtne etterhvert, men neida, de holdt hele veien. Hanne måtte løpe for livet for å holde de to bak seg. Til slutt var marginen ca 20 sekunder i favør Hanne. Trusselen fra tvillingene førte til at Vareggs mest aktive løper perset med 2.15 minutter.

Klasseoversikten viser at kvartetten John Andersen, Morten Tronstad, Hanne Liland og Ørjan Nilsen returnerte fra den store øyen med førsteplasser.

Deltakerne skryter av et flott arrangement. Etter vi returen fra fjellet var det sosial samling på skoleplassen med premieutdeling, kaffe og boller. Andre Varegger som var med på å sette farge på dagens motbakkeutfordring var Patricia Flataker, Roger Erstad og Bjørn Harald Bongom.

Resultatliste fra Tveitafjellet Opp finner du her.

Hanne sammen med lokale helter, Hilde Aasheim og de beryktete Hanstveit-tvillingene

Podiet med fremadstormende Henrik til høyre.

Hanne med en imponerende glasspokal

Fornøyde karer viser frem ulike størrelser

2014-05-04 19:00:16