Stian nest øverst i Østerrike

Super innsats av Stian Hovind-Angermund og Elisabeth Vik i Grossglockner Berglauf. Sterk løping resulterte i to vareggløpere på pallen i det majestetiske bakkeløpet!

Stian distanserte norgesvennen Jonathan Wyatt i kampen om andreplassen. Ndungu Geoffrey Gikuni vant på 1:13:12. Stian forteller etter målgang at det var tøffe tak, men en fantastisk opplevelse å ta seg opp fra Heilgenblut til Franz Josefs høyde, 2400 meter over havet.

Elisabeth Vik smelte til med en kjempeprestasjon. Andreplass i klassen, i et av de mest anerkjente motbakkeløpene i Europa, står det respekt av. Kjempekreftene kom vel med og beina var som fra drømmeland. Høyden som kan være en snubletråd, var ikke noe problem for den blide vareggløperen. Hun greide til og med å mane frem en sluttspurt. Den var det to konkurrenter som måtte gi tapt for.

Bjarne Ludvigsen var også veldig fornøyd med både tid og løp. Målet til Bjarne var mellom 1:45 og 1:50. Han entret målgangen 1:46:37! Imponerende av sluggeren som fikk kjempe med kramper i leggene.

Mats Andersen og Vibeke Ludvigsen var også i feltet, men vi har ikke fått noe informasjon om deres opplevelser.

Arrangørens resultatliste finner du her.

Stian gratuleres av Jonathan Wyatt

Stian på vei mot en råsterk andreplass

Stian på pallen i Grossglockner Berglauf

Stian best i klassen

Dreamteam

Begeistret varegg-gjeng i Østerrike - alle foto fra Bjarne Ludvigsen

2014-07-14 14:28:20