Siste uttak til Holmenkollen

Målet er å ha seniorlaget klart til tirsdag kveld. Optimal disponering og klarsignal til de siste løperne krever Svendalske testløp.

UK har etterhvert dannet seg et klart bilde av et lag som kan ta opp kampen med blant andre stafettens mest profilerte lag. Skogn er i Varegglaget sin pulje. Der har Eldar Rønning samlet inn et kobbel med skiløpere på landslagsnivå.

I uttakets siste fase kniper det på distanser mellom 600 og 1000 meter. Den krevende etappen fra Besserud og ned til gressbanen, samt etappen som kalles lille Besserud, er også et tema for diskusjon. Fredagsgjengen har fått sagt sitt. Haakon Svendal har hentet frem de gamle papirene med notater fra 70-tallets testløp. Pumaen er klar på at her må flere samle seg og få opp farten. Dette er en stor mulighet. Her kan Varegg bite fra seg i flott selskap.

Daniel Instanes har lagt inn et seriøst bud på Lille Besserud. Testløpet sist tirsdag og innsatsen på ankeretappen i Ask-stafetten gav unggutten plass i den siste vurderingsrunden. Vegard Westergård og Ørjan Nilsen er forventet å prøve seg som utfordrere mandag eller tirsdag førstkommende. Er det andre som mener de har de rette motbakkekvalitetene så er de velkommen til å gjøre et forsøk.

På distansene mellom 600 og 1000 meter har Rasmus Vonen og Øyvind Macody Lund gjort to forsøk siste uken, "Svenneprøven" og Ask-stafetten. Begge må gjøre nye forsøk, og de kan få med seg Fabian Wennerberg, Markus Kjærner-Semb, Henrik Angermund, Jarle Torkildsen, Lars Olaf Haaheim, Sindre Sunde, Mats Steinsland, Bjarne Ludvigsen og Slava.

UK opererer med følgende epostadresse infovaregg@gmail.com. Har du spørsmål eller bare lyst, så er det bare å melde fra!

alt

2014-05-04 18:59:05