Mellomdistanse motbakkeløp 1. oktober

Onsdag 1. oktober er det motbakkeløp fra "Hesten trenger hvile" til Skansemyren. Vi gjentar fjorårets friske nykommer.

Varegg ønsker å gi løpere på stigende form en ekstra mulighet før høstmørket blir hemmende. Vi er også opptatt av å gi de som ikke fikk alt ut i Stoltzen en anledning til å revansjere seg raskt. Sportslig kan vi også anbefale å delta i konkurranser med kortere varighet. Det er hardt, men absolutt forfriskende. Hovedgrunnen til å arrangere er imidlertid å samle gladløpere til et artig nappetak. Målgang på Skansemyren midt i "Skansemyren Grand Prix" gir også et møte med Vareggs aller yngste løpere. Det er en flott gjeng med friskuser!

Det blir tidenes andre Vareggmesterskap i mellomdistanse-motbakkeløp. Marius Vedvik var førstemann på påmeldingslisten og raskeste løper  ifjor . I år har han har vært i EM og vunnet NM på 5000 meter. Et fyrtårn for lokal distanseløping. Sunnfjordingen med bopel i Absalon Beyersgate er kjent som en løper fri for frykt. Har du lyst å teste deg mot Marius i motbakke?

Eller er du mer fristet av et nappetak med en lokal Fjellgeit? Kan ryggen til Lars Engeli være løsningen, eller det som skal til for å få ut ditt aller beste?

Uansett motivasjon, så blir det moro! Meld deg på her.

Motbakkeløpet arrangeres onsdag 1. oktober. Utdeling startnummer og brikker på Skansemyren fra klokken 17.45 løpsdagen.

Intervallstart fra "Hesten trenger hvile". Første løper starter 18.30.00. Løypen følger Sagbakken, Skansemyrsveien og har målgang på Skansemyren Idrettsplass.

Det blir ikke stor ståhei med pokaler og flott premieutdeling. Pumaen vil imidlertid at det deles ut premier til dagens 3 motbakkeglødere. Han hevder å kunne ta de nødvendige vurderingene på øyemål. Vi er spent!

Listen med resultatene fra løpet i 2013 finner du her.

2014-09-28 06:37:04