Løvstakken Opp - alt klart!

Det nærmer seg "Løvstakken Opp". 29. mai er det massemønstring og åpningsløp i norgescupen, med varden på Løvstakken som mål.

Løpsleder Patricia Flataker lover en festlig massemønstring for familier, mosjonister og de som er ute etter et nappetak. Trimklassene har fellesstart klokken 12.00, mens konkurranseklassene slippes løs på løypen med intervallstart. Første start klokken 13.00.00.

Løypen er 2,1 km og har 400 høydemeter. Underlaget består av grusvei, skogsti og noe bart fjell.

Ifjor var det 471 løpere som fikk medalje på etter målgangen på Løvstakken. I år er arrangementet tildelt status som åpningsløpet for årets norgescup i motbakkeløping. Dermed blir det enda bedre stemning både i start og målområdet. Løpslederen har alliert seg med Erik Hanøy. Han lover å få frem smilet og den rette inspirasjonen hos løperne før de tar fatt på høydemeterne.

En eller flere gjennomkjøringer i løypen kan være fornuftig. Mandag 19. mai er vinneren av det første løpet til Løvstakken, Yngve Kiserud, ansvarlig for fellestrening. Den påfølgende mandagen tropper Fjellgeitene opp for å lede den siste trings-finpussen fra start til mål.

Du kan melde deg på her.

Mer informasjon om "Løvstakken Opp" finner du på arrangementets hjemmeside.

2014-05-14 18:50:12