Konkurranser og kvalitet for kondisjon

Mange Vareggløpere blir å finne på startstreken denne helgen. Andre velger trening til å legge flere steiner i kondisjonsfundamentet. 

Lørdag inviterer maratonmiljøet i Fana til første runde i årets Maratonkarusell. De som har fem på bergensk jord i sikte, må hive seg rundt. Vi finner 8 Vareggløpere på startlisten til arrangøren kvelden før løpsdagen. Stein Henrik Olaussen som vant det siste maratonløpet i 2013, har mål om å løpe under 3 timer på maratondistansen. Han får selskap av Frode Sørhøy. Steinar Esperås, Nancy Sommer, Tore Klanderud, Erik Johnsen, Christian Garate og Patricia Flataker vil strekke ut på halvmaraton.

Halfdan-Emil Færø og Morten Fossmark har valgt seg ut karusell-løp i Eikanger. Der får de en frisk gjennomkjøring på 2,1 kilometer.

Søndag er Varegg representert i halvmaraton på Gran Canaria. Hanne Liland og Bjørn Harald Bongom deltar for tredje gang i massemønstringen. Løypen i Las Palmas skal være inspirerende, og temperaturen flere hakk mer behagelig enn her hjemme.

Ivar Hostad og Vibeke Skofterud er to av de 2500 norske løperne i søndagens Marcialonga. Ivar er alene om å representere Varegg i den italienske skiklassikeren. Skiløperen fra Sandvikslien rapporteres å være i godt strøk etter flere fine økter i Seiser Alm. Du kan følge rennet live her.

De treningsglade har også sitt å se frem til. Lørdag er det motbakkeintervall fra Badstuen klokken 11. Distanseløperne møtes samme sted for langintervall klokken 15.00. Søndag er Badstuen utgangspunkt for en rolig langtur på nærfjellene. Fremmøte klokken 11.00.

alt 

2014-01-25 06:40:56