Glede i Gøteborg

Jonas Gjesdal og Halfdan-Emil Færø viste gode takter på Nya Ullevi lørdag. Pers og flotte prestersjoner er fasit fra lørdagen i VU-spelen.

Lørdag kom regnværet til Gøteborg. Heldigvis brukte det bare formiddagen i den svenke kystbyen. Banen var delvis fri for dammer. Vinden hadde stilnet og temperaturen var behagelig. Alt lå vel tilrette for at friske bein kunne utrette gode prestasjoner på 1500 meter. Jonas Gjesdal var først ut av Varegg-guttene. Jonas var fornuftig på førsterunden, litt forsiktig på andrerunden, råsterk på tredjerunden og viljesterk på de siste. 300. Belønningen kom iform av ny personlig rekord på undersiden av magiske 4-blank. 3.59.43 smakte utmerket selv om innsatsen fremkalte kvalme.

Halfdan-Emil Færø måtte raskt på startstreken etter at han hadde oppildnet læregutten. Treneren fikk en tøff, men litt for treg førsterunde. Mye skubbing og rotete posisjonering i det store feltet før det ble satt fart. Halfdan malte godt på både på andre og tredjerunden, men manglet litt den spruten som trengtes for å ta inn tapet fra førsterunden. 4.00.56 er solid levert på en tung dag!

Resultater fra Verdsungdomsspelen finner du her.

2014-06-28 20:37:30