Framoleker i solskinn

En ny nydelig maidag på Fana Stadion. Prima innsats av vareggløperne på 60 og 1500 meter.

Ida Lindberg var først ut. Hun vant sitt heat på 60 meter i J11. Det ble ny pers med 9,77, en forbedring på 16 hundredeler. Friskusen plasserte seg som nr 8 i klassens totalsammendrag.

Joachim Losnedal Tonning måtte betale litt for den imponerende hinderløpingen torsdag. Resten av G15 løperne på 1500 meter lå seg i rygg på Joachim. Allerede før start var det mye snakk om Vareggløperen i troppen fra Syrild. Dermed ble det Joachim mot resten. Han løp klokt og så ut til å ha utmanøvrert alle konkurrentene da han tok teten tilbake ut av siste sving. Halvveis på oppløpet ble han innhentet av Syrilds største slugger. Flott andreplass og imponerende forbedring av pers til 4.33.26 fra 4.45.

I seniorklassen var det Halfdan-Emil Færø og Jonas Gjesdal som kjempet om posisjoner og verdifulle sekunder. Halfdan var på hugget fra start, og Jonas la seg på halen i tetklyngen. På den tøffe tredjerunden holdt ikke den pollenplagete pusten til Jonas mål, mens Halfdan virket komfortabel i kampen om pallplassene. Mot mål ble to Gulargutter for hard for Halfdan i kjølvannet etter en kraftfull Erik Hovlandsdal. Halfdan fikk notert pene 3.58.99, mens Jonas måtte opp på 4.05.84.

Fullstendig resultatliste finner du hos arrangøren. Nytt på Vareggstatistikken kan du studere her.

alt

Ida råsterk på 60 meter

Joachim blir angrepet, men er våken

Starten i menn senior

Kraften var bra, men pusten var dårlig

Egil Hessen fikk både skryt og en unskyldning

Halfdan i ettertanke-modus

Joachim imponerte på 1500 meter

Storeguttene liker å ha Joachim med gjengen

Halfdan fikk med seg litt premier

Laglederen var fornøyd med innsats og nok en fin soldag


2014-05-31 20:37:30