Fløyenkarusellen - alle rekordene røk

Gro Svendal, Halfdan-Emil Færø og et gledelig stort fremmøte satte flotte nye standarder på Fløyenkarusellen.

Nydelig vårvær tilsa at det lå vel tilrette for inspirert innsats. 78 løpere mønstret på i starten ved "Hesten trenger hvile". Det er deltakerrekord for Fløyenkarusellen. Finværet gjorde også at det var mange turgåere i løypen. Det rapporteres om oppmuntrende heiing, men også at våre høflige deltakere måtte vise hensyn og dempe seg litt ved et par tilfeller.

Gro Svendal holdt antagelig trykket tøft fra start til mål. Gro'en til Haakon senket løyperekorden fra Karoline Finnes 12.40 til imponerende 12.37. HSI-duoen Larsen og Olafsdottir var igjen de som kom tettest på vinneren. Begge på flotte tider, Trine på 13.56 og Astrid på 14.03.

Arrangørklubben var veldig innstilt på å få løyperekorden for menn tilbake til Badstuen. Innpiskere hadde derfor søkt hjelp fra ungdomsgruppens Halfdan-Emil Færø. Lars Røttingens 10.22 måtte underskrides. Uheldige Lars måtte spores til et fryktelig "come back" fra acilles-skaden. Halfdan klinket til med stor kraft og fikk tidtakerne til å gispe da klokken viste 9.59. Helge "Luringen" Simmenes snappet andreplassen fra løpssterke Trygve Andresen med 11.01 mot 11.08.

Vi gratulerer et helt kobbel med fine nye perser og ønsker alle velkommen tilbake til finale førstkommende mandag. Samme tid og samme opplegg!

Resultater fra onsdagens oppgjør mellom Fjellveien og Fløyen finner du her.

Bjarnes store bildekavalkade finner du på Facebook.

2014-03-12 20:58:35