Vinterkarusellen - Deisz og Vik

Sindre Deisz og Elisabeth Vik yppet seg mot de beste. Bak de to, var det flere andre med fin fremgang.

Vinteren hadde sluppet taket, og mange løpere virket yre da de fikk slippe avgårde fra Fana Stadion mandag kveld. Elisabeth Vik viste med all tydelighet at hun kan mer enn å klyve motbakker. 20.33. Femteplassen på femkilometeren er et skikkelig skremmeskudd i på tampen av januar. Hege Ommedal leverte også varene og har allerede halvmaratondistansen i Stockholm i sikte.

Sindre Deisz fosset inn på en 6. plass på den korteste distansen. Med 16.51 måtte han gi litt avstand til Bjarte Eikanger, men sikret seg positiv margin til sterke Andreas Iden fra Gneist. Lasse Solheim og Bjarne Ludvigsen lurte litt lenger bak. Bjarne helt tydelig på full fart opp av en liten bølgedal.

På 10 km var Ørjan Svaland Aas og Helge Johnsen Vareggs fremste løpere. Ørjan jobbet jevnt og sikkert inn på på 41.39. Helge er virkelig på offensiven. To dager etter halvmaraton var han igjen frisk i frasparkene. Tiden ble 49.11.

Patricia Flataker ser også ut til å satse på store mengder. Hun debuterte på halvmaraton lørdag og på mandagslistene finner vi henne på 10 kilometer.

Resultatlister som i skrivende stund ser ut til å mangle et par Vareggløpere, finner du her.

alt

Begeistring  er viktig og et varemerke 

alt

Sindre puster ut etter målgang

alt

Flere begeistrete (alle foto Jørgen P)

2013-01-29 06:58:00